Blogg

Nyheter för kunder

Månadens Case: Communicare

Nyckelord:
Bland våra kunder hittar vi flera exempel på hur våra tjänster kan användas och vill varje månad dela med oss av ett eller ett par lösningar som vi hoppas ni tycker är intressanta eller inspirerande.

Communicare är en ideell förening som jobbar med att stimulera entreprenörskap, handlingskraft, motivation och eget ansvar hos unga män och kvinnor. Verksamheten finns på flera orter i landet och har hjälpt tusentals ungdomar ut i arbetslivet eller vidare till studier.

Utmaningen som vi tillsammans med Communicare stod inför var hur vi skulle kunna hantera tidsrapporter, resultat, undersökningar och deltagarregistering för alla deltagare.

Lösningen blev SharePoint 2010 som enkelt ger både personal eller deltagare tillgång till rätt information och funktion, samt att arbetsflöden automatiserar en stor del av det tidigare manuella arbetet. Systemet hanterar idag över 5000 registeringar per månad.

"Vi på Communicare är mycket nöjda med det personliga och anpassade bemötandet vi får från Midpoint. Vi får det vi behöver och lösningar som passar oss. Den goda servicen som Midpoint levererar betyder för oss som kund mycket."
 
Jeanette Fredberg Tf Verksamhetschef Communicarecomments powered by Disqus


Vanliga Frågor