Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Molntjänster
  • keyboard_arrow_right
  • Dokument och Filhantering
Tillgänglighet Säkerhet Sammarbete

Via våra lösningar får du det du behöver på ett sätt användarna förstår. Låt oss visa dig hur du kan få kontroll på dina dokument och filer.

swap_horiz
dela
people
samarbeta
security
säkerhet
folder
struktur

Dokument och Filhantering

Är behovet gemensamma arbetsytor, intranät eller extranät där ni ser nyttan av att jobba med strukturerade mallar, versionshantering och avancerade rättighetsmodeller...
...eller är det viktigaste enkelhet, snabbhet och möjligheten att dela information med utomstående?

Det finns idag inget system som är bäst på allt utan det viktigaste är att valet av lösning passar era behov.

books.jpgSharePoint eller Datto Workplace

När dokument kräver tydliga strukturer, ägare och metadata som beskriver dom så är SharePoint rätt plattform.

Med SharePoint kan du skapa ett intranät med gemensamma arbetsytor. Här kan du bygga upp en mer avancerad rättighetsstruktur. Väl i SharePoint kommer andra användningsområden öppna sig. I SharePoint finns det färdiga webb-delar så det är enkelt att bygga upp de funktioner ni behöver. Vi hjälper gärna till med mer avancerad anpassningar med arbetsflöden och liknande.

SharePoint lämpar sig för standarddokument som mallar, rutiner, dokumentflöden som följer processer. SharePoint innehåller mängder med funktionalitet för att hantera och kontrollera kvaliteten på informationen. 

Datto Workplace är är den bästa lösningen för att skapa dokument och arbeta tillsammans med ditt team. Oavsett vart du jobbar eller med vilken enhet kommer du alltid åt Datto Workplace och dina filer.

Du kan enkelt välja vilka projekt eller filer du vill synka ner lokalt till din enhet och på så sätt ha snabb tillgång och inte vara beroende av internet.

Som ägare av en fil eller ett projekt bestående av en hel filstruktur är det du som bestämmer vem eller vilka som också ska få tillgång och vilken typ av tillgång. Du kan också bjuda in externa användare eller vid behov skicka ut en lösenordsskyddad länk som gör det möjligt för mottagaren att läsa dokumentet.

Med Datto Workplace kan du också välja ut mappar eller enheter på din dator som du vill ha backup på. Förutom en backup så kan du enkelt få tag på dina filer när du inte har tillgång till din egna dator.

Datto Workplace är ett fantastiskt verktyg för det dagliga samarbetet kring dokumentation och vi lovar att nu kan du arbeta effektivare än någonsin.  

Kontakt