Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Molntjänster
  • keyboard_arrow_right
  • Företagstelefoni
Sveriges Bästa Företagstelefoni

Via telefonitjänsten från Telavox kan vi nu erbjuda marknadens modernaste företagstelefoni. Fulladdad med flexibilitet, frihet och användarvänlighet skapas telefoni på dina villkor.

 

favorite_border
support ingår
cloud_queue
molnbaserad
settings
lätthanterad
euro_symbol
prisvärd

Du vinner mycket på att se data och telefoni som en enhet. Båda har till uppgift att stötta din verksamhet på bästa möjliga sätt. Med en gemensam strategi får du full kontroll över all kommunikation.

Vi erbjuder en av marknadens mest moderna och flexibla företagsväxel, Telavox Flow.
Lösningen är anpassad och supporterad av Midpoint med täckning i Sveriges bästa mobilnät, till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Lösningen har stor flexibilitet och är framtagen för att kunna anpassas och utvecklas utefter era önskemål och behov.

 

Smart kommunikation

Låt din telefoni och IT jobba tillsammans. Vill du inte bli störd när din kalender visar möte? Vill du enkelt kunna styra din tillgänglighet? Vill du kunna styra inkommande trafik på det sätt som ger störs kundnytta och som blir effektivast för er?

Vi har alla möjligheter att skapa smart kommunikation.

En kontakt

Vi finns här för dig även gällande frågor och anpassning av din telekommunikation. Genom att se både IT och telefoni som en helhet anpassar vi systemen efter gemensamma strategier.

Rollbaserad telefoni

Lösningen erbjuder oändliga möjligheter. Vi ser till att varje roll inom företaget har det stöd som behövs samt att licenser och abonnemang optimeras. Vi erbjuder fullt integrerade mobila enheter eller det enklare alternativet softphone.

Du bestämmer.

phone_inv.pngEnklare vardag med licenser

I Flow har vi bytt ut alla abonnemang till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill.

Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang.
Administrationen sköter du enkelt själv via webben. Smart, eller hur?

 

 

 

licens.pngkollegor_app.png
Alla kollegor samlade i en app

I våra appar kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer.

Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

 

 

 
Vilka växeltjänster behöver ditt företag?

Plocka och kombinera växeltjänsterna fritt. Vilka tjänster du väljer har ingen betydelse.

Priset justeras efter antal. Med Flow unlimited är antalet obegränsat. Växeltjänsterna administreras enkelt på webben.

 

 

 

 

vaxel.pngFlow och alla dina favoriter

 

Flow har integrationer för att göra ditt arbete ännu enklare, följande leverantörer stöds:

 

Microsoft Teams

Integrationen är just nu under test och kommer lanseras så fort den är klar.

 

Google

Flow integrerar sömlöst med ditt Google konto. Genom att enkelt logga in och koppla kontona en gång kan du låta din Google kalender kontrollera din Flow profilstatus, göra dina gmail kontakter tillgängliga i Flow, och säkert logga in med ditt Google konto.

 

Microsoft

Flow integrerar sömlöst med din Office365-lösning. Genom att enkelt logga in och koppla kontona en gång kan du låta din office kalender kontrollera din Flow profilstatus, göra dina office kontakter tillgängliga i Flow, och säkert logga in med ditt Microsoft konto.

 

Skype for Business

Flow integrerar sömlöst med S4B och gör dom till perfekta kompanjoner. Förstärk S4B med operatörs- och växeltjänster från Flow. Kombinationen av dom båda gör att du t.ex. kan se när dina kollegor pratar i telefon, även på mobilen.

 

PowerBI

Få all din statistik från Flow streamad direkt till Power BI och utnyttja dess styrka i visualisering och analys för att bearbeta din data. Streama både din köstatistik och dina agenters direktsamtal. Kombinera två starka tjänster för att boosta din data-analys.

 

Zendesk

Boosta dina agenter med Flow-appen i Zendesk. Appen ger dig möjlighet att se vem som ringer direkt i Zendesk, lägga på samtal, skapa ärenden för inringaren, navigera till inringarens organisationsvy eller användarevy m.m.

 

Lime CRM

Med Flow kopplas både mobil och fast telefoni till Lime. Det betyder att du kan ringa alla dina kontakter direkt från Lime. Och vad sägs om att rätt kundkort dyker upp automatiskt i Lime när du får ett inkommande samtal i Flow?

 

Upsales

Med Flow kopplas både mobil och fast telefoni till Upsales CRM. Det betyder att användaren kan ringa alla sina kontakter direkt från Upsales, utan att lämna gränssnittet. All samtalsaktivitet loggas dessutom i Upsales vilket hjälper säljarna att hålla en hög aktivitetsnivå.

 

Clear IT

Ett starkt Contact Center är en viktig beståndsdel i en bra och stark kundvård. Genom att integrera din Clear IT-lösning med Flow säkerställer du en effektiv hantering av dina kunder genom att dina samtal automatiskt hamnar i Clear IT samtidigt som Flow står för växeltjänster i världsklass.

 

Touch

När Telavox ljudinspelning är aktiv spelas samtliga samtal in. För företag som behöver förhålla sig till MiFID ll så är Telavox även integrerade med Touch Technologies som tar hand om lagringen samt vidare integration med de stora finansplattformarna.

 

Nilex

Se vem som ringer innan telefonsamtalet besvaras. Agenterna har mycket information om kunden redan innan samtalet inleds och när samtalet är avslutat skapas en ny samtalslogg där all ny information automatiskt läggs till. Följ upp med rapporter om samtalen som kommer från Flow.

 

GuardREC

För investeringsbolag som omfattas av MiFID II, integrerar Telavox sömnlöst med GuardRECs flerkanals compliance-lösning. Inspelning av samtal lagras säkert i ett centraliserat system – tillsammans med de andra kommunikationskanaler som du är skyldig att spela in.

 

Eniro

Okända nummer är ett minne blott. Med Telavox unika Lookup-tjänst integrerad till Eniro presenterar vi alltid vem som ringer dig, oavsett om det är en kontakt eller inte. Fungerar på alla våra appar!

 

Telavox API

Telavox Flow är marknadens mäktigaste PBX-lösning, med ett brett utbud av användbara verktyg som gör din kommunikation så enkel som möjligt. För att aktivera detta har vi utvecklat ett enkelt API som kan spara flera timmar för användare med bara några rader kod.

 

telavox_productlogos.png
Kontakt