Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Molntjänster
  • keyboard_arrow_right
  • Företagstelefoni
Sveriges Bästa Företagstelefoni

Via tjänsten iCentrex kan vi nu erbjuda marknadens modernaste företagstelefoni. Fulladdad med flexibilitet, frihet och användarvänlighet skapas telefoni på dina villkor.

 

star
bäst i test
phone_in_talk
kommunikation
settings
anpassningsbar
euro_symbol
prisvärd

Du vinner mycket på att se data och telefoni som en enhet. Båda har till uppgift att stötta din verksamhet på bästa möjliga sätt. Med en gemensam strategi får du full kontroll över all kommunikation.

Vi erbjuder en av marknadens mest moderna och flexibla företagsväxel, iCentrex.
Lösningen är anpassad och supporterad av Midpoint med täckning i Sveriges bästa mobilnät, till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Lösningen har stor flexibilitet och är framtagen för att kunna anpassas och utvecklas utefter era önskemål och behov.

 

Smart kommunikation

Låt din telefoni och IT jobba tillsammans. Vill du inte bli störd när din kalender visar möte? Vill du enkelt kunna styra din tillgänglighet? Vill du kunna styra inkommande trafik på det sätt som ger störs kundnytta och som blir effektivast för er?

Vi har alla möjligheter att skapa smart kommunikation.

En kontakt

Vi finns här för dig även gällande frågor och anpassning av din telekommunikation. Genom att se både IT och telefoni som en helhet anpassar vi systemen efter gemensamma strategier.

Rollbaserad telefoni

Lösningen erbjuder oändliga möjligheter. Vi ser till att varje roll inom företaget har det stöd som behövs samt att licenser och abonnemang optimeras. Vi erbjuder fullt integrerade mobila enheter eller det enklare alternativet softphone.

Du bestämmer.

phone_inv.png


Bästa lösningen

iCentrex utsågs nyligen till Sveriges Bästa Telefonilösning för företag.

TelekomIdag

 
Kontakt