Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Molntjänster
  • keyboard_arrow_right
  • Office 365
Office 365

Molntjänsten som på bästa sätt samspelar med de Officeprogram du sedan tidigare är van vid.

 

wb_cloudy
molnet
devices_other
alla enheter
whatshot
heta funktioner
favorite
favorit

Vårt Office 365 erbjudande

Office 365, ditt nya Office, där du förutom de traditionella programmen Word, Excel och PowerPoint också får tillgång till flera moderna molntjänster. Med Office 365 har du alltid tillgång till den senaste versionen av Office som även fungerar på surfplattor mobiler eller på webben. 

Midpoint hjälper dig med allt praktiskt runt Office 365 och ger dig den support som du behöver. Office 365 är en kraftfull tjänst och vi hjälper dig att anpassa den efter just era behov.

Erbjudandet innehåller flera olika produktalternativ och hur just din Office 365 installation ser ut beror helt på ditt behov.

Med vårt erbjudande hjälper vi dig att utnyttja kraften i Office 365.

Hand-Office.pngOffice 365 Business Premium

Genom att stärka och utöka din verksamhet i molnet säkerställer ni att samarbetet internt och med kunder är effektivt. Det perfekta paketet för detta är Office 365 Business Premium. Med hjälp av verktygen i Office 365 kan ni bedriva en modern verksamhet.

Förutom basfunktioner för kommunikation och samarbete har ni alltid tillgång till den senaste versionen av Officepaketet. Officepaketet installeras lokalt på dina klienter.

Office34x43.gif

Innehåller nu de nya Office 2016-programmen för PC och Mac.

Få hela Office-paketet installerat på PC-datorer, Mac-datorer, Windows-surfplattor, iPad- och Android-surfplattor och de flesta mobila enheter. Varje användare kan installera Office på fem PC- eller Mac-datorer, fem surfplattor och fem mobiltelefoner.

Exch34x43.gif

Använd professionella e-posttjänster i en välbekant Outlook-miljö som du kan öppna från skrivbordet eller en webbläsare med hjälp av Outlook Web App. Få en postlåda på 50 GB per användare och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

skype34x43.gif

Kommunicera med andra som använder Skype för företag via snabbmeddelanden, röstsamtal och videosamtal, och visa din tillgänglighet med en närvarostatus.

fillagring34x43.gif

OneDrive för företag innehåller 1 TB lagringsutrymme för alla användare, och åtkomst till dokumenten från praktiskt taget vilken plats som helst.

gruppwebbplats34x43.gif

Få enkelt åtkomst till och dela dokument med 1 TB ursprungligt lagringsutrymme plus 500 MB lagringsutrymme per användare.

team34x43.gif

Anslut teamet med Microsoft Teams i Office 365, där de direkt har tillgång till allt de behöver i form av chatt, innehåll, kontakter och verktyg.

planner34x43.gif

Planner gör det enkelt för din grupp att skapa nya planeringar, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur arbetet fortskrider.

Office 365 Business Essentials

Business Essentials är ett enklare paket som passar om du inte är i behov av Office paketet fullt ut. Här jobbar du endast online. Du har fortfarande tillgång till alla dina dokument och kan redigera dessa direkt i den webbläsare.

Office34x43.gif

Skapa och redigera dokument i Word, OneNote, PowerPoint och Excel direkt i en webbläsare.

Exch34x43.gif

Använd professionella e-posttjänster i en välbekant Outlook-miljö som du kan öppna från skrivbordet eller en webbläsare med hjälp av Outlook Web App. Få en postlåda på 50 GB per användare och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

skype34x43.gif

Kommunicera med andra användare av Skype för företag via snabbmeddelanden, röstsamtal och videosamtal. Använd en närvarostatus för att meddela om du är tillgänglig eller ej.

fillagring34x43.gif

OneDrive för företag har 1 TB lagringsutrymme för alla användare. Användarna kan komma åt sina dokument praktiskt taget varifrån som helst.

gruppwebbplats34x43.gif

Få enkelt åtkomst till och dela dokument med 1 TB ursprungligt lagringsutrymme plus 500 MB lagringsutrymme per användare.

team34x43.gif

Anslut teamet med Microsoft Teams i Office 365, där de direkt har tillgång till allt de behöver i form av chatt, innehåll, kontakter och verktyg.

planner34x43.gif

Med Planner blir det enkelt för ditt team att skapa nya planer, hantera och fördela uppgifterna, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur det går.

Office 365 E3

Ställer din organisation lite högre krav på ökad säkerhet och kontroll över företagets information så är Enterprise-paketen rätt val. Paketet täcker in allt inom kommunikation, samarbete och säkerhet som ett modernt företag behöver.

I E3 får du tillgång till samma applikationer som i Business Premium och mer där till. Här nedan har vi valt ut de viktigaste komponenterna. 

Office34x43.gif

Innehåller nu de nya Office 2016-programmen för PC och Mac.

Få hela Office-paketet installerat på PC-datorer, Mac-datorer, Windows-surfplattor, iPad®- och Android™-surfplattor och de flesta mobila enheter.

Exch34x43.gif

Använd professionella e-posttjänster i en välbekant Outlook-miljö som du kan öppna från skrivbordet eller en webbläsare med hjälp av Outlook på webben. Dra nytta av obegränsad lagring, 50 GB lagringsutrymme i användarens primära postlåda och obegränsat lagringsutrymme i användarens arkiv på plats.

E3 innehåller funktioner för arkivering och bevarande av juridiska skäl plus ett obegränsat lagringsutrymme för efterlevnadsbehov. Använd DLP-principer (Data Loss Prevention) för att upprätthålla efterlevnaden för e-post ännu bättre.

RightsManagement34x43.gif

Rights Management Services gör att du kan begränsa åtkomsten till dokument och e-postmeddelanden till vissa personer och hindra alla andra från att läsa eller redigera dem, även om dokumenten och e-posten skickas utanför organisationen.

motessandning34x43.gif

Sänd Skype för företag-möten på Internet för upp till 10 000 personer som kan delta via en webbläsare på nästan vilken enhet som helst. Du kan också ta med Bing Pulse för realtidsomröstning och attityduppföljningar, samt Yammer som möjliggör dialoger under sändningen.

avanceratefterlevskydd34x43.gif

Med det enhetliga eDiscovery Center kan du söka i alla postlådor i Exchange, Skype för företag, OneDrive för företag och SharePoint. Integrering med avancerade funktioner för bevarande, arkivering och analys möjliggör prediktiv e-dataidentifiering, vilket ökar relevansen och minskar kostnader och risker.

infoskydd34x43.gif

Rättighetshantering, skydd mot dataförlust och kryptering för Exchange Online, Skype för företag och SharePoint Online bidrar till att skydda ditt innehåll i e-post, snabbmeddelanden och möten samt på gruppwebbplatser.

bi34x43.gif

Gör mer med det verktyg du redan kan: Excel. Identifiera och anslut till data med Power Query. Skapa modeller och analysera data med Power Pivot, och visualisera dina slutsatser i interaktiva rapporter och kartor med Power View och Power Map.

Power BI för Office 365 är en separat tjänst som du kan använda för att enkelt konfigurera ett onlinegalleri för dina Excel-rapporter så att alla inom din organisation får tillgång till rapporterna, kan berätta vad de tycker om innehållet och samarbeta var som helst och på vilken enhet som helst.

Olika alternativ

Office 365 finns i olika varianter. Vi hjälper dig välja rätt produkt för ditt behov.Rapporter i Midpoint Cloud

I tjänsten ingår även rapporter kring ditt företags användande av Office 365.
Rapporterna har fokus på följande områden:

  • Hur används tjänsterna över tid?
  • Hur mycket av de tillgängliga resurserna utnyttjas?
  • Finns det användare som avviker från det generella mönstret?
  • Hur ser licensutnyttjandet ut och vilka besparingar kan göras?

Samtliga administratörer på ditt företag kan ta del av dessa rapporter, ni loggar bara in på Midpoint Cloud med samma användarnamn och lösenord som ni använder i Office 365 tjänsten.

sfb_250.png
Kontakt