Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Om Oss
  • keyboard_arrow_right
  • Företagsfakta
Vår historia

Vi är väldigt stolta över vår historia och vad vi har åstadkommit.

 Under alla har har vi samlat på oss många minnen och milstolpar. Här kan ni läsa lite kort om några av dom.
2007

 

Företaget grundades 2007. Vår affärsidé var att leverera IT som molntjänst. Vi var bland dom första som fullt ut trodde på den modell som nu allt fler väljer. 
2008

wpc2009.jpg

 

Vi blir vi nominerade till Microsoft .Net Awards för vår molnbaserade kunskapsportal som bygger på SharePoint, »Midpoint Academy« Vi visar med Midpoint Academy hur man kan använda Microsofts teknologi på ett innovativt sätt.
2009

wpc2009.jpg

 

2009 blir vi inbjudna till Microsoft Partner Conference (WPC) i New Orleans. Där hade vi en dragning om hur man kan leverera molntjänster till små och medelstora företag.
2010

 

Vi fick i uppdrag av Microsoft att bygga och hantera deras Try & Buy kampanj för Dynamics CRM, som också byggdes på Dynamics CRM.
2013

 

Vi är bland de första i Sverige att bygga en plattform baserad på VMware's vCloud erbjudande. vCloud är ett ekosystem av tjänster baserade på teknologi från VmWare och speciellt framtaget för tjänsteleverantörer.
2015

 

Midpoint blir Microsoft Cloud Solutions Provider (Tier-1). Det innebär att vi hanterar alla Office 365 via direkt kontakt med Microsoft. Tier-1 ställer även stora kunskapskrav på oss som leverantör som vi hela tiden måste underhålla.
2016

 

Vi är fast beslutna om att fortsätta vara ledande inom molntjänster och lanserar nu Midpoint Cloud.
Kontakt