Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Om Oss
  • keyboard_arrow_right
  • Medarbetare
Välkommen till oss!

Här är vi som hjälper ditt företag ut i molnet. Vi lovar ge er all det stöd ni behöver för att ni ska kunna dra nytta av modern IT för att nå framgång.


fredrik.png
Fredrik Månsson

VD

Vad kan man som kund förvänta sig av Midpoint?
Man ska ha stora förväntningar på oss. I vår affärsplan har vi definierat ett syfte

"Med effektiva lösningar och arbetssätt ska Midpoint, tillsammans med våra kunder, anställda och ägare skapa framgång på marknaden."

Vi vill inte bara leverera teknik utan också skapa förutsättningar för att tekniken når era slutmål.

Hur är det att arbeta på Midpoint?
Vi vill uppfattas som en trygg arbetsplats i mysig miljö där vi är öppna för förbättringar och förslag som gör att vi som jobbar här ska trivas lite bättre. Vi jobbar tätt tillsammans men vill också att alla ska ta eget ansvar och känna att man också får det.
Björn Selin

IT Chef

Jag älskar ny teknik och är nyfiken på hur den kan förändra människors sätt att arbeta.

Mitt team levererar förstklassig servicedesk och driftssäkra lösningar.
Med rutiner, processer och ett stort hjärta, arbetar vi utefter efter Midpoints vision: Dina mål. Förverkligade.

Gruppen tar även fram nya tjänster och metoder som hjälper våra kunder att nå sina mål.
Precis som mina kollegor ger jag alltid det lilla extra, i både stort och smått. Är fast övertygad om att ensam INTE är stark.

 

 

bjorn.pngmartin_v2.jpg
Martin Engström

Affärsutvecklare

Min drivkraft är och har alltid varit min vilja att hjälpa våra kunder till bättre IT-lösningar och en problemfri vardag. Under årens lopp har jag och mina kollegor hjälpt många företag i varierande storlek att hitta lösningar som passar just dem. När jag tänker på allt det vi har åstadkommit känner jag mig stolt.

För mig är det också viktigt att jag kan känna mig trygg med att det vi levererar fungerar och att vi på Midpoint lever upp till kundens förväntningar. Att lyssna på kunden, förstå behovet och sen hittar den bästa lösningen - det tror jag är receptet för ett långt och lyckat samarbete.

 

 

 
Helene Baumkircher

Koordinator

Är det kul att gå till jobbet varje dag?

Livet är ett pussel och jobbet är en central pusselbit. Den måste passa ihop med alla andra bitar som parkeringsplatsen på morgonen, barnen, hunden och vad ska vi äta ikväll.

Under mina sex år på Midpoint har jag aldrig tröttnat på att gå till jobbet, alla dagar är olika och jag trivs verkligen med mina arbetsuppgifter och mina arbetskamrater. Jag gillar våra kunder väldigt mycket, den personliga kontakten vi har med dem ger mig energi och många skratt varje dag. It och digitalisering är viktigt pusselbit för de flesta företag idag och det är spännande att hjälpa dem med det, så de får en bra tillvaro, något som känns väldigt meningsfullt för mig.

 

helene.pngjohn.jpg
John Åkerman

Cloud konsult

 

 

 

 

 

 
Anders Grumer

Försäljning

Man slutar aldrig att fascineras av mötet. I min dag är det vanligt med möten ute på företag. Det är en ynnest att få komma och hälsa på och uppleva energin som finns i företagen och organisationerna. Ofta bjuds jag på en rundvandring och får uppleva engagemanget i produkterna som tillverkas och förädlas. Att sedan få vara en del i den process som hjälper till att kanalisera denna energi och förenkla för utveckling, ger mig en god känsla i magen.

För mig är det en trygghet att kunna luta mig på en utmärkt teknik- och supportavdelning. Det är de som ser till att allting fungerar, så att jag får komma tillbaka och på nytt uppleva energin.

 

 

anders.pngsperens.png
Joakim Sperens

2:nd line support

Jag har alltid tyckt om problemlösning, som liten monterade jag isär mina leksaker för att se hur de fungerade.
Vilket inte nödvändigtvis betydde att de kunde monteras ihop igen.

Intresset att ta isär saker och analysera hur de fungerar har kvarstått, vilket har hjälpt mig i mitt dagliga arbete. Att kunna ta ett problem och bryta ner det för att förstå vad det är som har gått fel och hur man ska kunna reparera det.

 

 
Johan Myrin

Försäljning

Jag brinner verkligen för försäljning och digitala lösningar.

Jag visar alltid stort genuint intresse för mina kunder och vill hjälpa till med att effektivisera och öka er produktivitet kopplat till digitala lösningar och att maximera affärsnyttan för er verksamhet.
Med mycket passion, engagemang och hjärta kommer jag att hjälpa er utifrån bästa förmåga med att optimera er digitalisering.

 

 

 

 

johan.jpgandreas.jpg
Andreas Andersson

2:nd line support

 

 

 

 

 

 

 
Daniel Solin

Senior Utvecklare

Jag har arbetat med utveckling sedan internet blev en fluga. Omöjliga problem är något av det bästa jag vet. Det enda som är bättre är att lösa dem.

Som utvecklare gillar jag snygg kod, enkla lösningar på komplexa problem och ett långsiktigt tänk i de lösningar jag tar fram.
Mitt arbete är baserat på Microsofts produkter och det ekosystem som finns kring dem.

Vad gäller framtiden drömmer jag om att bli IT-Chef. Givetvis här på Midpoint.

 

 

 

daniel.png


Jobba med oss?

Tycker du att Midpoint verkar kunna erbjuda en spännande arbetsplats? Hör av dig i så fall. Kanske är det så att vi har behov av just dina kompetenser.
Kontakt