Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Om Oss
  • keyboard_arrow_right
  • Min Stora Dag
Min Stora Dag

Min Stora Dag vill att alla barn i Sverige med svåra sjukdomar och diagnoser ska få vara med om något utöver det vanliga, något positivt som ger kraft och självkänsla.


 

Stiftelsen Min Stora Dag förverkligar svårt sjuka barns önskedrömmar.

Min Stora Dags uppgift är att förverkliga svårt sjuka barns önskedrömmar. Barnen är 3-18 år och bor i Sverige. En "Stor Dag" är ett avbrott i tillvaron när sjukhusdagarna är långa och behandlingarna svåra. I barnens fantasi kan roliga saker hända; tänk att få gå på konsert med favoritartisten, få en egen ponny eller en efterlängtad docka, träffa sina idrottsidoler eller åka MC på motocrossbana!

Min Stora Dag har närmare 300 volontärer som planerar och utför dom individuella Stora dagarna, deltar på grupparrangemang och genomför olika aktiviteter.

Beskyddare av Stiftelsen Min Stora Dag är H.K.H. Prinsessan Madeleine.

 msd.png

Vårt engagemang

Vi har sedan starten av Midpoint haft den stora förmånen att få bidra med våra tjänster för att underlätta Min Stora Dags arbete, ett engagemang som utökats under tiden som åren gått.

Stiftelsens insatser för barn och familjer är något som resonerar djupt inom oss och engagemanget har varit självklart från första gången vi träffades.

Kontakt