Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Lösningar
  • keyboard_arrow_right
  • Kontrollerad tillgänglighet
Kontrollerad tillgänglighet

Sveriges bästa företagstelefoni gör er tillgängliga för era kunder utan att försämra er arbetsro.

 

trending_up
Tillgänglighet
flash_auto
Autoflöden
center_focus_strong
Fokustid
cloud_queue
Molntjänst

Ökad tillgänglighet med Telavox

Vi har valt att ta in telefoni i vårt sortiment för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Det är naturligt att samla all kommunikation hos en leverantör. Växeln levereras som en molntjänst och vi har flera integrationspunkter mot våra övriga tjänster.

Hur länge kan du arbeta ostört?

Vad finns det för distraktionsmoment på ditt jobb? Om du skriver en lista, är min gissning att telefonen hamnar där. Hur kan ni öka tillgängligheten på ert företag men ändå grunda för arbetsro?

Att hela tiden bli avbruten i sitt arbete kan vara väldigt frustrerande. Att få börja om i sin tanke utan att göra klart blir väldigt ineffektivt. Tänk om du istället kan planera ditt arbete efter hur just du vill vara tillgänglig. Företaget kan då öka sin tillgänglighet samtidigt som alla få ett bättre arbetsklimat.

Hur kan vi lösa det?

Ni kan hjälpa de som ringer in att komma rätt med hjälp av talsvarsmenyer och användare kan ange hänvisningar för att visa sin tillgänglighet. Vissa hänvisningar aktiveras automatiskt om du till exempel är bokad på ett möte i din Exchange-kalender, andra kanske är schemalagda efter fasta tider. Vi skapar enkelt regler för vad som ska hända när man till exempel har statusen upptagen. Ska ingen kunna nå dig eller kanske bara kollegor eller vissa privata samtal?

För många företag är det viktigt att kunna utföra sitt arbete oavsett vart man befinner sig. Om du har tillgång till Internet så har du tillgång till växeln på samma sätt som om du satt vid ditt skrivbord på kontoret.

PS. Vår lösning från Telavox har utsetts till Sveriges Bästa Telefonilösning för företag av tidskriften Telekom idag.

Kontakt