Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • Lösningar
  • keyboard_arrow_right
  • Smidigt och säkert dokumentflöde
Smidigt och säkert dokumentflöde

Nu fungerar det precis som vi hade drömt om från början.
Till och med lite bättre.

 


Smidigt och säkert dokumentflöde - Datto Workplace

Som säljare förväntas man ha med sig broschyrer, bilder, presentationer, prislistor och referensmaterial på kundbesöken.
Marknadsavdelningen tar fram nytt material och uppdaterar priser som sedan automatiskt skall kunna tas i bruk.

Beroende på arbetssätt eller kanske personliga preferenser kanske man vill kunna använda både sin laptop men även en smidigare surfplatta.

Vi behöver nu en lösning som kan leverera och uppfylla alla våra behov, oavsett om man har laptop eller platta, oavsett om man kör den på Windows, Mac eller Android.  

 

documents_250.jpgLösningen är Datto Workplace

Datto Workplace, en fildelningstjänst anpassad för företag gör det enkelt att komma åt, dela, uppdatera och samarbeta kring filer på ditt företag. Datto Workplace skapar ett naturligt informationsflöde mellan anställda i ett företag och externa resurser. 

Funktionen kan användas via en webbläsare men når sin fulla potential om en klient eller app installeras på din enhet. Du väljer enkelt vilken information du vill synkronisera till din enhet för att på så sätt ha snabb tillgång eller kunna jobba oberoende av internetaccess.

Behöver du dela med dig av information kan du skicka ut publika länkar som kan vara lösenordsskyddade och till och med tidsbundna.

 

Marknadsavdelningen kan nu spara de presentationer som är korrekturlästa och godkända att visa för kunder i den mapp som säljarna valt att synkronisera till sina datorer och surfplattor. Man får nu automatisk den senaste informationen och kan visa Powerpoints, fylla i Excel-filer och ta fram Word-dokument utan problem.

Alla användare kan själva skapa projekt (mappar) som man själv bestämmer vem eller vilka som ska kunna synkronisera dom. Ett bra stöd för team eller projektgrupper.

Vi på Midpoint använder Datto Workplace varje dag och kan varmt rekommendera lösningen. Den har allt man kan önska och underlättar arbetet varje dag.

 

Kontakt