Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • IT Som tjänst
  • keyboard_arrow_right
  • Affärsstöd & BI
Affärsstöd & BI

Accelerera din business och få kontroll.
Ta del av våra lösningar som stöttar din affärsprocess och hjälper dig att ta rätt beslut.

 

 

developer_board
översikt
pie_chart
statistik
priority_high
beslutsunderlag
directions
vägledning
PLACEHOLDER
PLACEHOLDER
PLACEHOLDER

Affärsstöd & BI

Når vi våra mål? Vad beror det på? Vad ska vi göra?

I alla typer av affärsverksamheter är man i behov av att fatta beslut. Med rätt information är möjligheten större att fatta dom rätta besluten och därmed nå de utstakade målen.

 

Ett affärsstöd

Ger en bra support för verksamheten. Genom att definiera processerna och ta fram modeller för uppföljning och målstyrning kommer man förenkla och effektivisera arbetet för användaren.

Tänk på att ett affärsstöd är alltid verksamhetsanpassat och därför kan det se väldigt olika ut på olika företag.

Business Intelligence, BI

Funktionen skall leverera rätt information till rätt person i rätt tid. Informationen kan presenteras på flera olika sätt, allt från enkla kalkylark till dynamiska rapporter som levererar beslutsunderlag i realtid.

Vi hjälper dig

Vi på Midpoint kan hjälpa dig välja rätt teknik och anpassa den för din verksamhet.

Nedan kan du läsa lite mer om de tekniker som vi ofta använder när vi arbetar med lösningar inom affärsstöd och BI.

 

ladder.jpgAffärsstöd -Dynamics 365

Ditt kundhanteringssystem kanske är det allra viktigaste IT-stöd du har och är sannolikt det man har störst behov av att kunna anpassa.
Med nya Dynamics 365 får du ett oslagbart kundhanteringssystem. Och total kontroll på vad du lovar. Eller blir lovad.

Att kunna anpassa stödet efter egna säljprocesser och inte tvärt om borde ju vara en självklarhet, tyvärr är det inte alla system som tillåter detta.
Midpoint har valt Dynamics 365 just för dess möjlighet att låta sig anpassas och det breda användningsområde som detta för med sig.

Dynamics 365 behöver inte bara vara ett system för säljprocess och kundvård utan kan anpassas för att hantera i princip all typ av data och processer ni har i ert företag. Systemet kan bli hjärtat och navet i er organisation. 

Vi har genom åren genomfört hundratals installationer och anpassningar baserade på Dynamics 365 och förvånas fortfarande över vad plattformen är kapabel till.

 

 
Business Intelligence

Business Intelligence eller BI, handlar om att kunna fånga upp all den data som finns inom, eller i företagets närhet, och presentera det på ett sätt som vi kan förstå och som ger oss ett underlag för beslut och uppföljning. Genom att se resultat eller trender kan vi ta smartare beslut som är underbyggda fakta och inte bara antaganden eller magkänslor.

Power BI från Microsoft tillåter oss att aggregera information från flera källor. Datat kan komma från en enkel datakälla som ett Excelark eller genom integrationer mot databaser eller affärsstöd.
Vi har bred kompetens både när det gäller att planera för ett beslutsstöd, men också att implementera den tekniska lösningen. 

Informationen du får från Power BI kan sedan delas med organisationen med de rättigheter som ni bestämmer.

Kontakt