Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Ring oss för att få hjälp phone 054 - 29 15 00
Midpoint Logo
  • home
  • keyboard_arrow_right
  • IT Som tjänst
  • keyboard_arrow_right
  • Hårdvara som tjänst
Hårdvara som tjänst

Komplett tjänst som inkluderar stöd för hårdvarans hela livscykel. Central administration och övervakning av dina enheter minskar kostnader och minimerar driftstopp.

 

 

devices_other
klienter
dashboard
översikt
euro_symbol
ekonomiskt
thumb_up
enkelt

Hårdvara som tjänst

I vårt koncept Hårdvara som tjänst tar vi ansvar för den hårdvara ni behöver. Tjänsten ger er full service under hårdvarans hela livscykel och innefattar allt från från beställning, installation, övervakning, uppdatering, service och support till avveckling av föråldrad utrustning.

Genom att standardisera era applikationer får ni alltid er hårdvara levererad på ett förutbestämt sätt, kostnadseffektiv och tidsbesparande för alla.

Beställning av ny hårdvara görs enkelt via vår kundportal. Ni bestämmer vilka personer som har rätt att beställa och vilken hårdvara man kan välja på. I samband med beställningen anger ni vem som ska ha hårdvaran och vilken roll den ska stötta.

När vi fått din beställning så installeras hårdvaran med de applikationer vi kommit överens om. Användarens personliga önskemål kan vi även tar hänsyn till vid installation. Hårdvaran förs in i din inventarieförteckning som du kan se via Midpoint Cloud och är nu redo för leverans. 

Ett par dagar efter din beställning så levereras hårdvaran till den plats du angett. I samband med leverans så tar vi hand om emballage och ett funktionstest sker på plats.

01a66a7a-73b4-4715-a6a7-bdaca85bf31e.pngHero-v1.jpg
Service och support

Vårt uppdrag slutar inte när hårdvaran är levererad, tvärt om. 

Genom våra system får vi löpande information om hälsan på er utrustning. Vi kan då avhjälpa problem innan dom händer eller planera in service. Detta är möjligt genom en agent som installeras på hårdvaran. All kommunikation mellan klienten och våra system är krypterad. Informationen vi kan ta del av gäller endast hårdvaran, inte information som finns på datorn.

Vi kan även ombesörja uppdateringar av era klienters operativsystem, dessa ingår i erbjudandet Arbetsplats som tjänst.

Agenten vi valt är världsledande N-able från SolarWinds.

 

 

 Finansiering

Vill man inte betala hårdvaran vid köp, så erbjuder vi olika lösningar för finansiering.

Ett leasingupplägg gör det enklare att planera en hårdvaras livscykel och den IT budget som behövs. Möjligheten att leasa IT-utrustning gör även att du inte behöva binda värdefullt kapital och du kan använda dina likvida medel på effektivare sätt.

Även om det bara gäller mindre investeringar har vi tydliga och marknadsledande villkor.
Kontakt